15 Nisan 2012 Pazar

FENERBAHCE BUYUK OYNADİ / BEDRİ BAYKAM

Super ligin ilk perdesi yagmur ve yetersiz saha sartlarina teslim olunca bu bilinmiyen denklemli super final senaryosunu baslatmak, yilin davali sert abilerine kalmisti. Allahtan mactan once korkulan olmadi ve Fenerbahce seyircisi, Trabzon'a karsi macin havasini raydan cikaracak centilmenlik disi hareketler yapmadi. 
Oyun tahmin edilenin aksine gol firsatlarinin ucustugu bir ortamda basladi. Trabzon onceden alindigi bellibir kararla uzaktan bol sut atarak gol aradi. Fenerbahce ise once Sow sonra Gokhan Gonul le gole yaklasti. Sari lacivertlilerde ozellikle Topuz ve Emre nin mucadeleci bir gunlerinde olmalari orta sahayi Fenerbahce lehine cevirdi. Sow'un yatarak birj vole denemesinden bir kac dakika sonra Baroni bu sene defalarca yaptigi gibi 25 metreden nefis birsutla fileleri buldu. O dakikadan sonra Fenerbahce ilk yariyi bu skorla kapatmaya oynadi ve basardi.
2. Yarida her iki tarafin daha temkinli basladigi goruldu. Ama 60. Dakikada Fenerbahce nin aksayan ismi Bekir in orta sahada kestigi top, Baroni ye kontratak firsati oldu... Baroni nefis bir asistle Sow un solunu filelere tasidi. Bu dakikadan itibaren kaybedecek bir seyi kalmayan Trabzon, Colman ve alanzinho ile daginik akinlarla rakip kaleye akti ama etkili olamadan. Emre nin hatasindan Burak in yakaladigi topu Volkan inanilmaz bir ceviklikle kurtardi. Aykut Kocaman'in Semih ve Selcuk degisikligi yerindeydi. Oyunun top kontrolunu ustun teknigi ile elinden birakmayan Fenerbahce, geriye yaslanma hastaligini da uygulamayinca maci disiplinli ve kontrollu bir sekilde mutlu sona tasidi. Emre ve Semih i tekrar kadrosuna katan Kocaman, bu adimiyla da avantajli duruma gecti. Simdi gerilim hatti GSaray in sahasina ve İnonu ye tasindi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder