7 Nisan 2012 Cumartesi

AYKUT'UN İNADI BİTİNCE... BEDRİ BAYKAM

Fenerbahce sahaya devre arasi hazirlik maci oynar gibi cikti. Alex yari sakat diye, Sow play-off a saklandi diye, Semih gozden cikarildi diye, Emre de birilerinin simsegini cektigi icin oynatilmayinca, sari lacivertliler sahada sikintili bir tablo cizerek maca basladilar. Cunku sahaya surulen Bekir ve Selcuk teknik yetersizlikleriyle, Caner Bienvenu ve Stoch da formsuzluklariyla siritinca, ortaya ileri iki top yapamayan ve geri-yan paslarla seyircisini usandiran bir takim cikti. İlk uari boyunca macin tek ciddi ani Antalyali Sedat in. 35 metreden vurdugu sutuna Volkan in yaptigi nefis kurtaristi. İleride cogalamayan ve deplasmanda oynayan bir 2. Lig takimi goruntusu veren sari lacivertlilerde, caresizlikten arada Bekir in playmakerliga soyundugunu soylersem siz durumu anlarsiniz. Bir turlu Antalyali oyunculara kart cikaramayan Hakem de senaryoya eklenince,ortaya cikan kisir ve tatsiz goruntude, Fenerbahce nin uc sat top oynasa gol atamayacagina bahse F
2. yari baslarken itiraf edigim beni sasirtan bir sekilde hatasindan dondu ve sahaya Emre ve Sow u surdu. O andan itibaren ortaya baska bir mac cikti. Sari lacivertliler sagli sollu akinlar ve sutlarla rakibi Bunaltmaya basladi. Baroni nin sutu tehlike canlari caldiktan sonra ayni oyuncunun 52. Dakikadaki sutunu Antalyali oyuncu elle karisik kornere celdi. Hemen ardindan Caner in ortasi direge gitti sonra donen topu Bienvenu gole ceviremedi. Sonra nihayet Emre nin sagdan bindirmesinde, Ziegler in kotu sutu auta giderken Sow burun uzatti ve skoru acti. Bu golden 10 dakika sonra yine Emre nin uzun pasiyla soldan ceza sahasina dalan Bienvenu yerden sert bir vurusla takimini rahatlatan 2. Golu buldu.
Macin geri kalan kisminda Fenerbahce yine acemice hareketlerine donse de artik seyirci nesesini bulmus ve play off perdesini indirmisti. 
Sari lacivertliler play-offta basarili olmak istiyorlarsa herseyden once Emre'nin gonulunu kazanmaya ve maclari yedek oyunculariyla oynamamaya mecbur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder