30 Mayıs 2011 Pazartesi

ROLAND GARROS 'TA NADAL, SODERLING, CHELA VE MONFILS CEYREK FINALDE..

Bitirilemeyen programlar nedeniyle bir cok macin iki gune yayildigi Roland-Garros Fransa acik turnuasinda, 4. tur maclarinda cekismeli maclar oynandi. Gunun nispeten kolay macinda, favori ve 1 numarali plase Rafael Nadal, Hirvat Ljubicic i 7-5, 6-3, 6-3 le gectikten sonra basin toplantisinda form durumunu sorgulayan gazetecilerin ablukasi ile karsilasti. Nadal israrla bu elestirileri kabul etmedi ve her macta inis cikislar yasanabilecegini soyledi.
Gunun dunden sarkan kritik macinda fransizlarin buyuk umudu Gael Monfils Ispanyollarin toprak saha makinasi David Ferrer i 5 sette 6-4, 2-6, 7-5, 1-6, 8-6 yenerek elemeyi basardi. Sert geri oyununu bu yil daha da olgunlastiran ve daha az hata yapan Monfils, son set 5-3 40-15 de 2 kolay mac topu kacirdi ve ardindan mac 6-6 ya uzadi. Bu oyunda servisini kaybetme tehlikesi atlatan fransiz raket, ardindan rakibini kirarak maci kapamayi basardi.Monfils ceyrek finalde Federer le karsilasacak. Formunun zirvesine yaklasan MOnfils in Isvicreli rakibini ciddi anlamda zorlamasi bekleniyor.
Iki Guney Amerikali oyuncunun maraton macinda Arjantinli Chela, Kolombiyali Falla yi 5 sette 4-6, 6-2, 1-6, 7-6, 6-2 yenerek ceyrek finale cikti.
Tek bayanlarda Belaruslu Azarenka, rus Makarova yi 6-2, 6-3 , Cinli Na Li ise cek Kvitova yi 2-6, 6-1, 6-3 yenerek ceyrek finale ciktilar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder